Архив Благодарим на всички страни, че осъзнават колко е важен туристическия

...
Архив Благодарим на всички страни, че осъзнават колко е важен туристическия
Коментари Харесай

Туристическият бранш във Варна с благодарствено писмо до институциите

 Архив
 

" Благодарим на всички страни, че осъзнават какъв брой е значим туристическия бранш за региона на Варна и беше взето решение митингът да продължи, само че на различно място, което да не попречва свободното придвижване в града, което е от основно значение за туризма и без него съществуването му е немислимо. 

Благодарим на всички за разбирането за извънредно напрегнатата обстановка, в която сме принудени да работим тази година. 

Подкрепяме правото на всеки да изрази своята гражданска позиция, като в същото време разчитаме на национално отговорно отношение и за в бъдеще, както на гражданските сдружения и съгражданите ни от една страна, по този начин и на държавните и общински институции от друга ", се показва в писмото. 

То е подписано от Георги Щерев, ръководител на Съюза на хотелиерите в к.к. Златни пясъци, Марко Марков, ръководител на Съюза на притежателите за развиване, Павлин Косев, ръководител на Варненска асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, Илин Димитров, ръководител на Варненска туристическа камара, Джани Шарков, ръководител на Варненска асоциация на туристическите организации, Георги Филипов, ръководител на Асоциация да реклама и връзки в туризма, Христина Неделчева, ръководител на Съюза на екскурзоводите в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР